Bli kjent med oss

Om Gausta Residence

Leiligheter med utsikt over fjelltoppene

Leiligheter midt i naturen

VELKOMMEN TIL GAUSTA RESIDENCE

Eiendommen har en imponerende panoramautsikt over Hardangervidda, Rjukan og Gausta. Midt i Gaustatoppen naturpark står Gausta Residence stolt, bestående av to bygg som rommer totalt 25 leiligheter. Disse bygningene, med sine fire etasjer, inkluderer også en praktisk innendørs garasje. Leilighetene varierer i størrelse fra 55 til 253 m2, noe som gir rom for et mangfold av bomuligheter.

Tradisjonell telemarkstil møter Alpene.

Kom inn i varmen

Arkitekturen er en sammensmelting av den tradisjonelle telemarksstilen og påvirkninger fra alpeområdene. Det er lagt spesiell vekt på å skape en harmonisk integrering av store vindusflater på balkonger og fellesrom i fasaden. Dette skaper en enhetlig og åpen atmosfære som smelter sammen med naturen rundt. Gausta Residence er et unikt og forlokkende sted hvor arkitektonisk skjønnhet møter den imponerende naturen.

5,5h

Fra Göteborg

2,5h

Fra Oslo

8,5h

Fra Stockholm

Se skibakken direkte fra vinduet

Luksuriøse leiligheter midt i naturen

VELKOMMEN TIL GAUSTA RESIDENCE

Gausta Residence tilbyr leiligheter av høy kvalitet med et tydelig skandinavisk designpreg. Når du ønsker å bo sentralt i Gaustatoppens mest veletablerte del av naturparken. Med ski-in - ski-out til alpinbakker, langrennsløyper og den uerstattelige nærheten til fjellheimen, får du oppleve naturen på sitt beste hele året.

Kontaktinformasjon

Tel:+47 350 914 22 E-post: gaustablikk@gaustablikk.no
ADRESSE: TORESKYRKJAVEGEN 213 OG 215, 3660 RJUKAN
SOSIALE MEDIER

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernerklæring. Du kan si opp abonnementet når som helst.
nb_NONorwegian